Türkiye

BAŞKAN ARSLAN, ICC TÜRKİYE MİLLİ KOMİTESİ GENEL KURULU TOPLANTISINA KATILDI…

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve ICC Yönetim Kurulu Üyesi Asilhan Arslan, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat..

BAŞKAN ARSLAN, ICC TÜRKİYE MİLLİ KOMİTESİ GENEL KURULU TOPLANTISINA KATILDI…

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve ICC Yönetim Kurulu Üyesi Asilhan Arslan, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde, TOBB Sosyal Tesislerinde yapılan ICC Türkiye Milli Komitesi 66. ve 67. Genel Kurulu’na ve ardından Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

 

Pandemiyle birlikte duraksayan organizasyonlar hızlanacak…

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu genel kurul konuşmasında, ICC Türkiye Milli Komitesi’nin faaliyet ve çalışmaları ile gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Pandemi sürecinde duraksayan etkinlik ve çalışmaların yeniden hız kazanacağına dikkat çeken Hisarcıklıoğlu ICC Yönetim Kurulu Üyelerinin görüş ve önerilerini alarak geniş kapsamlı istişarelerde bulundu.

Genel Kurul ve Yönetim Kurulu Toplantısını değerlendiren Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve ICC Yönetim Kurulu Üyesi Asilhan Arslan, son derce yararlı geçen toplantının uzun bir aradan sonra ilk kez fiziki ortamda yapıldığını ve yüzyüze yapılan toplantıda görüş ve önerilerin değerlendirildiğini ifade etti.

Başkan Arslan, Milletlerarası Ticaret Odası’nın (ICC), yüzden fazla ülkede 45 milyon üyesi olan dünyanın en büyük iş örgütü olduğunu belirterek, TOBB çatısı altındaki ICC Türkiye milli komitesinin yapılan 66 ve 67. Genel Kurul Toplantısı sonrası çalışmalarına hız vereceğini ve yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı ile önemli kararların alındığının altını çizdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL