Elazığ

YAZ ŞENLİKLERİ YOĞUN İLGİ İLE BAŞLADI

Elazığ Belediyesi, normalleşme takvimi ile birlikte birbirinden renkli etkinliklerle Elazığlılara keyifli bir yaz mevsimi sunacağı yaz şenliği programlarına start verdi.   7 Temmuz – 30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan..

YAZ ŞENLİKLERİ YOĞUN İLGİ İLE BAŞLADI

Elazığ Belediyesi, normalleşme takvimi ile birlikte birbirinden renkli etkinliklerle Elazığlılara keyifli bir yaz mevsimi sunacağı yaz şenliği programlarına start verdi.

 

7 Temmuz – 30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan yaz şenlikleri, rock sanatçısı Zafer Döner konseriyle başladı. Kültür Park Amfitiyatro’da sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilen konsere Elazığlılar yoğun ilgi gösterdi. Sanatçı Zafer Döner’in birbirinden güzel eserlerini seslendirdiği konser büyük beğeni toplarken, vatandaşlar da şarkılara hep birlikte eşlik ederek keyifli bir akşam yaşadılar.

BİLGİNOĞLU: DEVLETİMİZLE VE MİLLETİMİZLE BİRLİKTE BU SÜRECİ DE YİNE EN GÜZEL ŞEKİLDE AŞACAĞIZ

Normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte yaz şenliklerinin başladığını belirten Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, “Öncelikle Elazığ’ımızın her derdine çözüm bulabilmek için mücadele edip her an sahada olan ve bu tür etkinliklerin gerçekleştirilmesine destek veren değerli Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Pandemi sadece Elazığ’da değil tüm dünyada insanlarımızı huzursuz ederek ciddi bir tedirginliğe yol açtı. İnşallah yeni bir süreç başlıyor. Devletimizle ve milletimizle birlikte bu süreci de yine en güzel şekilde aşacağız. İnanıyoruz ki; bu süreçte  yaşadığımız sıkıntıları ve stresi, Kültür Müdürlüğü’müzün düzenlemiş olduğu bu yaz şenlikleri etkinlikleriyle bir nebze de olsa bertaraf edeceğiz. Yerel ve ulusal düzeydeki sanatçıların sahne alacağı konserler ve açık hava sinemalarının yer aldığı yaz şenlikleri programımızda inşallah vatandaşlarımız keyifli ve eğlenceli vakit geçirecekler” dedi.

“30 AĞUSTOS’A KADAR DEVAM EDECEK”

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; ‘30 Ağustos’a kadar devam edecek yaz şenlikleri programı kapsamında 9 Temmuz Cuma günü Kültür Park Amfitiyatro’da yerel sanatçı Serpil Bektaş sahne alacak. Sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilecek ve saat 21.00’de başlayacak konser programına tüm vatandaşlarımız davetlidir’ ifadelerine yer verildi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL