Güncel

MUŞ TSO’DAN TİCARET BORSASI’NA ZİYARET…

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve Yönetim Kurulu Üyelerini Ziyaret Etti.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Elazığ Ticaret Borsası..

MUŞ TSO’DAN TİCARET BORSASI’NA ZİYARET…

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç, Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve Yönetim Kurulu Üyelerini Ziyaret Etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ; Elazığ Ticaret Borsası olarak Doğu Anadolu bölgesinde Bölge Borsası olarak 4 ile hizmet veriyoruz.  Muş ilimiz de hizmet verdiğimiz iller arasındadır. Muş ilimizdeki faaliyet gösteren üyelerimize daha kaliteli hizmet vermek ve işlemlerini daha hızlı yapmak için Borsamızın Muş Ticaret Sanayi Odasının binasında temsilciliğimiz bulunmaktadır. Başkanımız Erdal Bey’e bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

İki şehrin gelişmesi için çalışmalara devam edeceklerini söyleyen Muş Ticaret Odası Başkanı Erdal Koç; “Malum Elazığ Ticaret Borsası bizim paydaşımız. Bizler onların Muş’ta temsilcisiyiz ve en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Elazığ ve Muş’un kültürleri birbirine çok yakın. Bu yüzden Muşlu insanlarımız Elazığ’ı tercih ediyorlar.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL