Türkiye

KKTC CUMHURBAŞKANI TEMMUZ’UN İLK HAFTASI ELAZIĞ’DA…

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar 4-5 ve 6 Temmuz’da Türkiye’ye gelerek 4 Temmuz’u Elazığ’da geçirecek. Elazığ’da bir dizi ziyaretlerde bulunacak. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar geçtiğimiz aylarda Avrupa’da yaşan gazeteciler ile bir..

KKTC CUMHURBAŞKANI TEMMUZ’UN İLK HAFTASI ELAZIĞ’DA…

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar 4-5 ve 6 Temmuz’da Türkiye’ye gelerek 4 Temmuz’u Elazığ’da geçirecek. Elazığ’da bir dizi ziyaretlerde bulunacak.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar geçtiğimiz aylarda Avrupa’da yaşan gazeteciler ile bir araya gelmişti. İlhan Kılıç’ın moderatörlüğünü üstlendiği görüşmede, İlhan Kılıç Elazığlı hemşerimiz Emekli Tuğgeneral Nihat İlhan’ın talihsiz olayı kanlı Noel’e değinerek bir kez daha anmıştı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı daha önce de KKTC Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yunus Ataş’ın davetini yenileyerek KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı Elazığ davet etmişti.

Gazeteci – Yazar İlhan Kılıç’ın KKTC cumhurbaşkanlığından aldığı bilgiye göre KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar 4-5 ve 6 Temmuz’da Türkiye’ye gelerek Elazığ’da bir dizi ziyaretlerde bulunacak.

Cumhurbaşkanı Tatar Elazığ’da, Nihat İlhan’ın yaşadığı evi ve ardından kabrini ziyaret edecek. Daha sonrasında ise Cumhurbaşkanı Tatar geceyi Elazığ’da geçirerek 5 Temmuz’da Malatya’ya geçecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL