Ekonomi

ELAZIĞ TSO İLE SİVAS TSO AKREDİTASYON KIYASLAMA ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ…

TOBB Akreditasyon sisteminde A sınıfı hedefine ulaşmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası hazırlıklar kapsamında Sivas Ticaret ve Sanayi Odası ile Zoom Platformu üzerinden konuyla ilgili profesyonellerin..

ELAZIĞ TSO İLE SİVAS TSO AKREDİTASYON KIYASLAMA ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ…

TOBB Akreditasyon sisteminde A sınıfı hedefine ulaşmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası hazırlıklar kapsamında Sivas Ticaret ve Sanayi Odası ile Zoom Platformu üzerinden konuyla ilgili profesyonellerin katılımı ile Kıyaslama çalışması yapıldı. Kıyaslamada her iki Oda tarafından gerçekleştirilen İyi Uygulamalar başta olmak üzere tüm süreçler ve kalite yönetim sistemi üzerinde değerlendirmeler yapıldı.

 

 

Hazırlıklar yoğun tempoda devam ediyor…

Elazığ TSO ve Sivas TSO zoom platformu üzerinden yapılan kıyaslama çalışmasına Elazığ TSO Genel Sekreteri M.Mehmet Karabulut, Basın Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürü Etem Yalın, Akreditasyon Sorumlusu M.Mücahit Uçar, Kalite Yönetim Sorumlusu Fatmagül Günaydın, İK Sorumlusu Mervegül Özlü, Sivas TSO Genel Sekreteri Erol Gencer, Genel Sekreter Yrd. Serhat Ay, Akreditasyon Sorumlusu Banu Konak ve Dış Ticaret Uzmanı Sevinç Yıldırımlı katıldı.

Elazığ TSO Genel Sekreteri M.Mehmet Karabulut, toplantıda yaptığı değerlendirmede Elazığ TSO Yönetim Kurulu, Meclis, Meslek Komiteleri ve tüm Oda birimlerinin Akreditasyonda A sınıfına yükselme doğrultusunda çok özverili bir şekilde gayret gösterdiklerini belirterek, “Odamız bu çalışmaları ve hizmet kalitesindeki fark edilen yükselişiyle C sınıfından B sınıfına yükseldi. Hedefimiz A sınıfına yükselmek. Odamız Stratejik Planı ve hedeflerini bu doğrultuda kurgulayarak süreçlerimizi yönetiyoruz. 42 başlıktan oluşan İyi Uygulamalar Raporumuzda her bir başlığın hem şehrimiz hem de üyelerimiz için ne kadar değerli olduğunu raporu incelediğinizde sizler de göreceksiniz. Bu çalışmalar kapsamında bir yandan Odamızın kurumsal kapasitesini yükseltirken, bir yandan da hem üyelerimize hem de ilimize çok değerli hizmetler üretiyoruz. Yönetim Kurulumuzun tam destek ve sisteme inanmışlığı söz konusu. Başkanımızın her platformda ifade ettiği gibi sadece duvarda asılı olan bir belgeye sahip olmak için bu mücadeleyi vermiyoruz. İlin kaynaklarının ekonomiye kazandırılmasından, tüm paydaşlarla müşterek hareket edilmesine, üyelerin sürdürülebilir ticaretin içerisinde gelişimlerine katkıda bulunulmasından, Odamızın 150 yıla yaklaşan tarihi misyonuna uygun şekilde kalıcı ve sürdürülebilir bir kurumsallaşmayı öncelikle hedefliyoruz. Bu doğrultuda çok önemli mesafeler aldık. Tüm profesyonellerimizle birlikte bölgemizde ve ülkemizin diğer yerlerinde çok sayıda oda ile bu çalışmaları sürdürüyoruz. Özellikle üzerinde durduğumuz iyi uygulama örneklerinden istifade edebilmektir. Oda olarak rapor haline getirmiş olduğumuz İyi Uygulamalar Yayınımızı da paylaşarak diğer Odalarımızın da bu deneyimlerden istifade etmesini arzuluyoruz. Yaptığımız bu toplantıların Odalara çok değer kattığına inanıyoruz. Bu düşüncelerle, tüm katılımcılara teşekkür ediyor, toplantımızın her iki Odamıza da yararlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL