Elazığ

HALK EĞİTİM MERKEZİNİN DÜZENLEDİĞİ KURSLAR DEVAM EDİYOR

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulunun “Hayat Boyu Öğrenme” kapsamında yetişkinlere yönelik olarak düzenlediği kurslar devam ediyor.     Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk Usta Öğreticilerimizin gözetiminde sürdürülen kurslarda..

HALK EĞİTİM MERKEZİNİN DÜZENLEDİĞİ KURSLAR DEVAM EDİYOR

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulunun “Hayat Boyu Öğrenme” kapsamında yetişkinlere yönelik olarak düzenlediği kurslar devam ediyor.

 

 

Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk Usta Öğreticilerimizin gözetiminde sürdürülen kurslarda incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Kenan Tabar’dan bilgi aldı.
Yetişkin kursiyerlere yönelik olarak düzenlenen kursların kursiyerlerimize hem yeni hobiler kazandırdığını hem de yeni iş imkanları oluşturduğunu ifade eden Gürtürk;
Açtığımız kurslarda eğitim gören kursiyerlerimiz alanlarında uzmanlaşarak hem el becerilerini geliştirmekte hem de meslek edinmektedirler. Bu kurslardan mezun olan birçok kursiyerimiz kendi işini kurmakta ve aile ekonomisine katkı sağlamaktadır.
Halk Eğitim Merkezimiz talep olması halinde yüzlerde alanda kurs açma kabiliyetine sahip bir kurumumuz. İsteyen Yabancı Dil eğitimi için, isteyen dikiş nakış kursu için, isteyen ahşap oymacılığı, isteyen ebru sanatı için kurslarımıza başvurabilir.
Ben tüm hemşerilerimizden hobi olarak hangi alanı seçeceklerse veya meslek edinmek için hangi alanda eğitim görmek istiyorlarsa gelip kurslarımıza başvurmalarını ve belgelerini de alarak uzmanlaşmalarını istiyorum. Vatandaşlarımız yeter ki istesin, biz istedikleri her alanda kurs açabilecek alt yapıya ve donanıma sahibiz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL