Siyaset

YILDIRIM ÇÖLYAK ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Çölyak ve Glutensiz Beslenme Derneği üyeleri ile bir araya geldi. AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Başkan Yardımcısı Veysi Akbulut ve Ziver Holding..

YILDIRIM ÇÖLYAK ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Çölyak ve Glutensiz Beslenme Derneği üyeleri ile bir araya geldi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Başkan Yardımcısı Veysi Akbulut ve Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci Çölyak Glutensiz Beslenme Derneği üyeleri ile bir araya geldi.

Görüşmede yapılacak projelerle ilgili istişarelerde bulunuldu.

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, Çölyak Derneği üyelerine yapılacak çalışmalarda düşünülmesi gereken detaylar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ise sivil toplum kuruluşlarının yaptıkları işlerin çok zor olduğunu dile getirerek, Çölyak Derneğinin profesyonel bir yönetiminin olması gerektiğini vurguladı. İl Başkanı Yıldırım açıklamasının devamında; “ Ben yıllarca dernek çalışmalarında bulunmuş bir kardeşinizim, dernekçiliğin ne kadar zor olduğunu biliyorum. Bir kere bu işin önüne düşmüş insanlar çok fazla fedakarlık yapmaları gerekiyor.” İfadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL