Spor

ELAZIĞ BELEDİYESİ İŞİTME ENGELLİLER FUTBOL TAKIMI SÜPER LİGE YÜKSELDİ

Sağırlar Futbol 1. Lig Şampiyonası F grubunda mücadele eden Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, grubunda oynadığı üç karşılaşmayı da galibiyetle tamamlayarak Süper Lige yükseldi.   Elazığ Belediye Başkanı Şahin..

ELAZIĞ BELEDİYESİ İŞİTME ENGELLİLER FUTBOL TAKIMI SÜPER LİGE YÜKSELDİ

Sağırlar Futbol 1. Lig Şampiyonası F grubunda mücadele eden Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, grubunda oynadığı üç karşılaşmayı da galibiyetle tamamlayarak Süper Lige yükseldi.

 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatlarıyla faaliyetlerine tekrar başlayan Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, 11-12-13 Haziran tarihlerinde Batman’da düzenlenen play-off maçlarında rakiplerini farklı skorlarla mağlup ederek mutlu sona ulaştı.

NAMAĞLUP ŞAMPİYON

Temsilcimiz grubundaki ilk maçında Diyarbakır İşitme Engelliler Futbol Takımını 4-1, ikinci maçında Bingöl İşitme Engelliler Futbol Takımını 5-1 ve son maçında Van İşitme Engelliler Futbol takımını 6-1 mağlup ederek namağlup Süper Lige yükselmeyi başardı.

MÜSABAKA SONRASI KUPA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Takımımız bugün oynadığı Van İşitme Engelliler Futbol takımı maçı sonrası düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını aldı. Kupa ve madalyalarını  Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu İkinci Başkanı Yavuz Murat Balçık ve İşitme Engelliler Milli Takım Antrenörü Alican Bicici’nin elinden alan futbolcular şampiyonluğun keyfini doyasıya yaşadılar.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN TEBRİK 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şampiyon olarak Süper Lige yükselen Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol takımı teknik heyet, futbolcu ve yöneticilerini şampiyonluktan ötürü tebrik ederek, Süper Ligde başarılar diledi.

‘ŞAMPİYONLUĞU BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI’NA ARMAĞAN EDİYORUZ’

Kupa töreninin ardından açıklamalarda bulunan Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı Teknik Direktörü Erhan Doğan; ‘İlk öncelikle İşitme Engelliler Futbol takımımızın tekrar faaliyetlerine başlaması ve  bu şampiyonaya katılmamıza imkan veren, maddi-manevi yanımızda yer alan Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ediyorum.  Sağırlar Futbol 1. Lig Şampiyonası play-off maçlarında 3’te 3 yaparak şampiyonluğa ulaştık. Play-off maçları öncesi söz verdiğimiz gibi şampiyonluk ipini göğüsleyerek şehrimize dönüyoruz. Çok iyi mücadele ettik. Tüm futbolcularımızı canı gönülden kutluyorum. Namağlup şampiyon olmamız  bu mutluluğumuza ayrı bir anlam kattı. Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları başta olmak üzere bizlere destek olan Belediye Başkan Yardımcımız ve Elazığ Belediyespor Kulüp Başkanımız  Nazif Bilginoğlu, EBUAŞ Genel Müdürümüz Nazım Göktekin ve Elazığ Belediyespor Yönetim Kuruluna teknik heyet ve futbolcularım adına teşekkür ediyorum. İnşallah yeni sezonda Süper Ligde de elde edeceğimiz başarı sonuçlarla şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Elde ettiğimiz bu şampiyonluğu her daim desteğini yanımızda hissettiğimiz Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na armağan ediyoruz.’

‘ALTI FUTBOLCUMUZ MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ’

‘Ayrıca şampiyonluk sevincimizi yaşarken, bizleri mutlu edecek bir haber daha aldık. Takımımızda forma giyen altı futbolcumuz İşitme Engelliler Milli Takımımızdan davet aldı. Futbolcularımız Mahmut Aktaş, Adem Öztürk, Mehmet Ali Yıldırım, Murat Yavuz, Yusuf Ataş ve Gökhan Yiğitoğlu Olimpiyat elemeleri öncesi İşitme Engelliler Milli Takım aday kadrosuna davet edildi. Sporcularımıza başarılar diliyorum.’ dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL