Siyaset

YAPIMI DEVAM EDEN KONUTLAR İNCELENDİ

Ak Parti Milletvekili Metin Bulut ve Başkan Şahin Şerifoğulları Yemişlik’te yapımı devam eden konutları yeniden inceledi. Elazığ Ak Parti Milletvekili Metin Bulut, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AFAD İl..

YAPIMI DEVAM EDEN KONUTLAR İNCELENDİ

Ak Parti Milletvekili Metin Bulut ve Başkan Şahin Şerifoğulları Yemişlik’te yapımı devam eden konutları yeniden inceledi.

Elazığ Ak Parti Milletvekili Metin Bulut, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AFAD İl Müdürü Osman Pıhtılı, Yemişlik 3, 4, 5 ve 6. Etap TOKİ Konut alanında incelemelerde bulunarak şantiye sorumlularından devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İncelemedin ardından açıklamalarda bulunan Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, konutların eylül ayında teslim edileceğini söylerken, binaların yüksek kalitede olduğuna dikkat çekti.

Metin Bulut; “Yapımı devam eden toplu konutların son halini yerinde gördük. Burada yaklaşık 4500 tane konut üretiliyor. İnşallah Eylül ayının sonunda da bunların hepsi hak sahiplerine teslim edilmiş olacak. Çok hummalı bir çalışma var. Allah nasip ederse yılsonuna geldiğimizde ben inanıyorum ki Elazığ’da hak sahibi olan herkes bu sıcak yuvalarına kavuşmuş olacak. Birçok kez konutları gezdik baktığınızda gerçekten standartı çok yüksek her yönüyle sosyal donatı açısından çok zengin konum itibariyle de bir yaşam alanına uygun inşa edilmiş yüksek kaliteli binalar. Kolay değildi tabi 1 buçuk yıl içerisinde 23 bin konut imal edildi. Bu pek çok şehirden büyük yapı anlamına geliyor.”dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL