Elazığ Spor

F.Ü. SPOR KULÜBÜNE MORAL YEMEĞİ

Elazığspor Gönüllüler Derneği, Bölgesel amatör Ligde Elazığ’ı temsil edecek olan Mediline Hospital Fırat Üniversitesine moral yemeği verdi. Elazığspor Gönüllüler Derneği Başkanı Eren Kurnaz yaptığı açıklamada; “Biz her zaman ilimizde başta..

F.Ü. SPOR KULÜBÜNE MORAL YEMEĞİ

Elazığspor Gönüllüler Derneği, Bölgesel amatör Ligde Elazığ’ı temsil edecek olan Mediline Hospital Fırat Üniversitesine moral yemeği verdi.

Elazığspor Gönüllüler Derneği Başkanı Eren Kurnaz yaptığı açıklamada; “Biz her zaman ilimizde başta Elazığspor olmak üzere spor kulüplerimize gerekli desteği vermenin çabasındayız. Bugünde Mediline Hospital Fırat Üniversitesini hem yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi almak hem de yeni sezon öncesi moral takviyesi yapmak üzere bir aradayız. Burada samimiyetle şunu belirtmek istiyorum. Gördüğümüz tablo bizleri mutlu etmiştir. İnşallah bu tablo sezon sonunda kulübümüzün belirlediği hedefine ulaşmasını sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ise yaptığı açıklamada “Bugün yeni sezon öncesi kulübümüzle birlikteyiz. Bu takımın Covid 19 nedeniyle üniversitemizin kapalı olmasından dolayı bu şekilde sahiplenilmesi bizleri mutlu etmiştir. Bu takım sadece üniversitemizi değil ilimizi temsil etmektedir. İnanıyorum ki takımımız bu sezon belirlediği hedeflere ulaşacaktır. Şehrimizin de bu takımı sahiplenmesi bu takıma duyulan güvenin sonucudur. Elbirliği içinde takımımızın hedefine ulaşması tek temennimdir” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM: “HEDEFİMİZ BÜYÜK”

MH Fırat Üniversitesi Kulüp Başkanı Doçent. Dr. Eyyup Yıldırım ise, “Sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Biz kulüp olarak Elazığ’a hizmet etmek ve 3. Lig’e taşımak noktasında elimizden gelen tüm gayreti sarf ediyoruz. Elazığ halkı da sağolsun yanımızda. Sayın rektörümüz de sürekli yanımızda. Sayın belediye başkanımız burada kamp yapmamız noktasında bize destek oldu. Hedefimiz büyük. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL