Türkiye

ÖZ: “BİZLER SİYASETÇİ DEĞİLİZ, HALKIN SESİ OLAN GAZETECİLERİZ”

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti,  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli’nde düzenlediği Muhtarlar, STK’lar ve Kanaat Önderleri ile buluşma toplantısına katıldı.     Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti adına Genel Başkanımız Ahmet Öz, Basın..

ÖZ: “BİZLER SİYASETÇİ DEĞİLİZ, HALKIN SESİ OLAN GAZETECİLERİZ”

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti,  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli’nde düzenlediği Muhtarlar, STK’lar ve Kanaat Önderleri ile buluşma toplantısına katıldı.

 

 

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti adına Genel Başkanımız Ahmet Öz, Basın ve Halkla İlişkiler Kurulu Başkanımız Mehmet Uyanık ve Basın ve Halkla İlişkiler Kurulu Üyemiz Reyhan Uyanık toplantıya katılım sağladılar.
Toplantı sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Uluslararası Gazeteciler Cemiyetine başarı temennilerinde bulundu.
Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz “ UGC olarak önümüzdeki aylarda tüm siyasi parti genel başkanlarımıza ziyarette bulunacağız.
Tüm siyasi parti genel başkanlarından gelen davetlere de Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti olarak katılım sağlayacağız. Bizler siyasetçi değiliz, halkın sesi olan gazetecileriz “ açıklamasında bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL